Plata/Livrarea produselor

 

Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor (RAMBURS)Livrarea produselor Bazar-Vintage.ro se v-a realiza prin Posta Romana sau Curier
Rapid.

Livrarea produselor in ROMANIA este GRATUITA pentru orice comanda peste 999 lei.

Pentru comenzi mai mici de 999 lei taxa de transport prin Posta Romana este de 10 lei iar prin Curierat Rapid este de 29.5 lei pentru orice localitate din Romania. Livrarea produsului se realizeaza in 24 ore, in cazuri exceptionale se pot livra si in 48 de ore. Livrarea se realizeaza de luni pana vineri. Pentru comenzile realizate de vineri dupa ora 16:00 pana luni ora 16:00
vor fi expediate marti. In zilele de sarbatoare legala firma de curierat nu lucreaza.

Pentru comenzi din afara Romaniei taxa de transport variaza in functie de tara de destinatie, de marimea coletului si de modalitatea de plata a acestuia. Comanda minima pentru livrarile in afara Romaniei este de 430 lei (100 euro).

Neridicarea coletului v-a atrage dupa sine blocarea oricaror livrari ulterioare spre adresa dvs. Pentru a putea comanda pe viitor plata se v-a realiza in avans.

Va multumim pentru intelegere.

Termenii de returnareLegea prevede in articolul 7 alineatul 1: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris sau telefonic Bazar-Vintage.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate.


La returnarea produselor contravaloarea transportului va fi suportata de client, iar produsele returnate trebuie sa fie in aceiasi conditie in care le-ati primit. Din suma achitata de client se vor scadea 10 lei taxe pentru returnarea banilor si 29.50 lei taxa de transport (in cazul in care ati beneficiat de transport gratuit).

In momentul in care se solicita schimbarea produselor comandate, din orice motiv, clientul v-a suporta taxa de curierat in valoare de 20 lei (trimiterea si returnarea coletului). Singurul motiv pentru care Bazar-Vintage.ro v-a suporta taxa de curierat este atunci cand s-a facut o greseala din partea noastra la comanda dvs.

Bazar-Vintage.ro se obliga ca, daca conditiile acestea sunt indeplinite, sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma achitata de client, in decurs de maxim 2 zile.

Adresa de returnare va fi comunicata printr-un email in termen de 7 zile de la primirea notificarii.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

In cazul in care nu se raspunde la telefon in 24 de ore de la lansarea unei comenzi aceasta v-a fi anulata. Nu pastram produse pentru mai mult de 2 zile de la lansarea comenzii.

Cu stima,

Echipa
Bazar-Vintage.ro


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte